Bejelentés



Sebestyén Erzsébet Tara kineziológus

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.







Ismét önismereti tábor Zánkán SOMA Mamagésával!!!!!!!!

Összefoglaló 2011. négy zánkai turnusáról


Idén a négy turnus más-más segítőkkel, társterapeutákkal indul, azért, hogy ebből a széles választékból minden erre érdeklődő megtalálja azt, ami/aki igazán vonzza.

A szisztéma emellett ugyanaz marad: hétfőn és kedden délelőtt csak velem lesznek a résztvevők, kedd délután már bemutatkoznak a társterapeuták, szerdától pedig kétfelé oszlik a csoport. Amennyiben teljes lesz a létszám, úgy 40 résztvevő lesz a táborban.
Ez azt jelenti, hogy szerdán és csütörtökön 20-an velem, majd 10-en, 10-en a másik két terapeutával lesznek, ők felváltva, a két napból egyszer az egyiknél, másszor a másiknál. Pénteken csere, a másik 20 fő jön 2 napra hozzám, illetve a 10-10 fő itt is cserélődik.
A 4. turnus az egyetlen, ahol rajtam kívül csupán egy társterapeuta lesz, akivel szerdától felezzük a csoportot, tehát ettől a naptól kezdve két napot vele, két napot velem lesznek a résztvevők.

A célkitűzés továbbra is: „8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás!” – hűen a zánkai egykori stílushoz…
Hiszen nem „csak” fejlődni, tanulni, információkat szerezni jönnek a jelentkezők, hanem pihenni, töltődni, barátkozni is.

A négy csoport a következő:

1. Június 27 - július 3. : Kizárólag női csoport azoknak, akik tavaly nem voltak, (vagy szeretnének ismét ilyen jellegű csoportba jönni).
Társterapeuták:
Hoppál Bori testtudat oktató, dúla, és Bertók Éva keramikus, művészetterapeuta


2. Július 11-17. : Koedukált csoport.
Társterapeuták:
Sebestyén Erzsébet Tara kineziológus, családállító és Bertók Éva keramikus, művészetterapeuta

3. Augusztus 1-7. : Koedukált csoport.
Társterapeuták:
Sebestyén Erzsébet Tara kineziológus, családállító és Baranyai Balázs mozgásterapeuta

4. Augusztus 15-21. : Koedukált csoport.
Társterapeuta:
Kiss J. Zsolt asztrológus, pszichodráma szakember

Aki volt már táborban, tudja, hogy feledhetetlen élményben részesül. Most is sokat fog adni ez a pár nap a jelenlevőknek.
Már várom… Arra különösen kíváncsi vagyok, hány férfi lesz. Ahogy már írtam, ez nem párterápiás tábor, hanem csoportterápiás, tehát valójában nem számít a jelenlevő neme, mégis bízom abban, hogy jönnek a férfiak is.
Mindenkit szeretettel várok:
Soma Mamagésa











Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!